עמוד ראשי דיאבלו 3 Barbarian

Barbarian

רקע - דמות הברברי

כל מה שקשור לדמות ה- Barbarian

מנהל: ס.מנהל ראשי

רקע - דמות הברברי

הודעהעל ידי FallenOne » 28 יולי 2008, 19:01

מרשימותיו של עבד אל-הזיר (Abd al-Hazir)

ברברי - BARBARIAN

הגדל
לחץ להגדלה

במהלך המסע שלי לקיטלוג התושבים, התרבויות השונות וממלכת עולם החי בעולמנו, טיילתי רחוק מאוד ולרוחה. אך אף פעם לא הוכיתי בכזו תדהמה, כשעמדתי מול הביצורים של המצודה העתיקה, "בסטיון קיפ" (Bastion's Keep). באתי לראות ממקור ראשון את הברברים החצי אגדיים האלה. כבירים, עצומים וחסרי מעצורים, מחזיקי נשקים כפולים של זעם קרב, אשר שוכנים על ההר הקדוש שלהם, "אריאט"(Mount Arreat).

במקום זה, אני עומד כאן ומביט על הר אשר קרוע לגזרים ע"י כוח עצום ויוצא מן הכלל. אני מוכרח להודות שהמראה הזה פשוט לא נתפס... כן, מה שאני רואה כאן לפניי בלתי ניתן להכחשה.

אך מה באמת קרה כאן? היכן הם הלוחמים המלכותיים האלה של דורות עברו?

למרות שפעם הם היו נתפסים כפשוטים וכפולשים צמאי דם, ההיסטוריה הארוכה והאצילית של העם הגאה הזה, מוכרת כעת כצודקת. וכאן בדיוק נמצאת הטרגדיה הגדולה. לאלו מאיתנו אשר מכירים את האצילות של שבטי הברברים, זוכרים על מה ולמה הם עומדים על המשמר ומהו תפקידם. אותה תפיסה אשר עומדת כעמוד טווח בלב ליבה של התרבות שלהם. הברברים מחשיבים את זה לחובה שלה נשבעו להגן על הר אריאט ועל העצם אשר שוכן בפנים. הם מאמינים שאם הם ייכשלו בחובתם להחזיק ולהגן של הר אריאט או אם הם לא ייזכו לקבורה הולמת על מדרונות ההר, הרי שיימנע מהם למות כלוחמים ורוחותיהם ישוטטו על גבי הארץ לעולמי עולמים.

אם נשארו כמה ברברים בחיים, הם כנראה כבר ללא תקווה. לאחרונה התחילו לצוף שמועות על מעשים מפלצתיים שדומים בתיאור לברברים בגודל ובאכזריות. אך אולי במציאות אלו לא יותר מחיות שמתנהגות בצורה לא רציונאלית ובלתי אנושית. האם ההרס של ביתם ואפילו של אמונתם של הגזע המופלא הזה הביאו אותם כל כך נמוך?

תמונה
דיאבלו 3 הקהילה הישראלית.

Diablo III is more. More action, more death, more skills, more colour, more story, more beauty, more top-down, click-hungry, loot-happy, fast-paced, over-the-top,
randomly-generated, fantasy-horror slaughter - Eurogamer
מנהל האתר
סמל אישי של המשתמש
FallenOne
מנהל האתר

מספר שנות החברותמספר שנות החברות

חזור אל Barbarian

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

מי מחובר

כרגע מחובר רק משתמש אחד :: אין רשומים, אורח אחד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד ;

סטטיסטיקות

סה"כ תגובות הודעה אחת • סה"כ נושאים 1269 נושאים בסך הכל • סה"כ רשומים 810 משתמשים בסך הכל •
המשתמש החדש ביותר exsilebizz
מספר הגולשים הרב ביותר אי-פעם הוא 111 ב 21 אוגוסט 2008, 22:49
חברים אשר חוגגים ימי הולדת ב- 30 ימים הבאים: ComboMan (17)