לא מסכים איתך. המשפט במקום. כל אחד קובע נורמה בסופו של יום, בין אם זה מוצא חן בעינייך ובין אם לא. אתה רוצה שאנחנו נעשה עכשיו רשימה ותראה כמה הנורמה שלך ושל כל אחד לידך היא שונה לחלוטין?
ובנוגע לסמים: גם אם אדם X לוקח סמים הוא משפיע על כל הסביבה.. א - גניבות. ב- בגללו ישנם סוחרים. ג- זמינות וקלות. ד- הפצת מחלות. ואני יכול להמשיך. ההשוואה\"הקצנה" פשוט לא במקום.
לא הבנתי את ההקשר בין הטפה לילד בן 16 או למישהו בן 18... מה זה "אם"? אם אם... אם הוא היה עושה קעקוע של הפועל ת"א על המצח ויושב בשער של מכבי ת"א (שונא כדורגל איכסה). מזה אם? אם היינו באם, אזי תגובתך הייתה אחרת ותגובתי אולי הייתה אחרת ואני בטח לא עכשיו ינתב את תגובתיי לפי "אם". אתה חופר על חרגול ואני חופר על אם. מי ניצח? האם או החרגול? לדעתי האם.. כמעט ודאי שהאם. מישהו מוכן לשפוט ולומר אם האם ניצח או החרגול? בבקשה תגידו אם.
בשורה התחתונה, לא משנה הגיל שלו ולא משנה שלך, לא משנה אם זה דרך האינטרנט ולא משנה כלום. לך אין הזכות להטיף, לחנך, לקבוע ולהחליט מה נכון עבור אדם אחר רק כי אתה בחרת ש-לך זה טוב.
יש לך את הזכות להביע דיעה. להגיד למה אתה חושב כך בצורה יפה ומכובדת. כי להצתדק זה נחמד אבל לא מועיל כלל. במיוחד כשאתה צודק ואין מי שיצדיק אותך.
אגב, אני לא נגדך. יש לי קעקוע - מיותר. אם הוא היה פותח דיון ואומר אני הולך לעשות קעקוע כזה תגובתיי היו אחרות אבל מה יעזור עכשיו? לא מיותר?
בנוגע למרוקאים, לא "התבלבלתי". חמי מרוקאי וזה מה שהם אכלו כמעדן במרוקו. יכול להיות שהתמנים אוכלים כזה \ דומה לא יודע. גם הסינים אוכלים את זה על שיפוד (טוב נו מה חדש). יש כאלה שגם מגדלים את זה כחיית מחמד (סינים)