פונדק הלוחמים

הקעקוע החדש שלי...מה אתם אומרים עליו???

דברו חופשי, שימו לב שחוקי הפורום חלים גם כאן

מנהל: ס.מנהל ראשי

Re: הקעקוע החדש שלי...מה אתם אומרים עליו???

הודעהעל ידי מתן-אל » 16 יולי 2010, 19:26

לפי מה שאתה אומר אז בעצם כל אחד רשאי לקבוע את הנורמה לעצמו,דמיין לעצמך שניה את מה שאתה אומר...
לא נראה לי שהיית רוצה שהילדה שלך תקעקע את כל הגוף שלה ותעשן סמים כל היום ותסתובב עם אנשים מפוקפקים רק כי ככה היא הגדירה לעצמה את הנורמה...

אתה נראה לי כבר לא ילד ואני מקווה שאתה מבין שהתשובה שלך ממש לא היתה מדויקת.
כי אין מה לעשות יש כללי התנהגות וערכים שבכל זאת נוגעים לכולם.

הטעות שלי היתה בכך שחשבתי שהוא ילד(18-) ולכן פניתי אליו בצורה תקיפה יחסית כי גם ראיתי את התגובות תמיכה מסוג זה בזמן שחשבתי שמדובר בילד.
לוחם
סמל אישי של המשתמש
מתן-אל
לוחם

הודעהעל ידי Romak » 16 יולי 2010, 20:17

מתן-אל כתב:לפי מה שאתה אומר אז בעצם כל אחד רשאי לקבוע את הנורמה לעצמו,דמיין לעצמך שניה את מה שאתה אומר...
לא נראה לי שהיית רוצה שהילדה שלך תקעקע את כל הגוף שלה ותעשן סמים כל היום ותסתובב עם אנשים מפוקפקים רק כי ככה היא הגדירה לעצמה את הנורמה...

אתה נראה לי כבר לא ילד ואני מקווה שאתה מבין שהתשובה שלך ממש לא היתה מדויקת.
כי אין מה לעשות יש כללי התנהגות וערכים שבכל זאת נוגעים לכולם.

הטעות שלי היתה בכך שחשבתי שהוא ילד(18-) ולכן פניתי אליו בצורה תקיפה יחסית כי גם ראיתי את התגובות תמיכה מסוג זה בזמן שחשבתי שמדובר בילד.

נו...?

והוא אדם מבוגר אז יש לו זכות לעשות מה שבא לו עם הגוף שלו. עצם העובדה שהוא לא ילד כבר הופכת את הטענה שלך ללא רלוונטית.

חוץ מזה איך אתה בכלל יכול להשוות בין סמים לקעקוע? מידת הסכנה בניהם זה הבדל של שמים וארץ... בגלל זה קעקוע זה חוקי וסמים לא. אתה פשוט קבעת שזה אותו דבר. הבנאדם הוא לא אח שלך והוא לא בא לפה כדי להתייעץ אתך אם לעשות קעקוע או לא, כי אם זה היה המצב הוא היה בא לכאן לפני שהוא עשה אותו.

זה שאתה בא וכאילו "נוזף" בו על משהו שהוא כבר עשה זה אבסורדי. אתה אולי בא ממקום טוב אבל העמדה שלך לא תורמת לכלום, היא רק מעצבנת.
ס.מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש
Romak
ס.מנהל ראשי

שם פרטי: נדב

הודעהעל ידי Belphegor » 16 יולי 2010, 21:23

"אבא עשיתי קעקוע"... "אבא עשיתי קראק"... אמממ... כן אני יכול להבין את ההשוואה.

כפי שציין נדב, יש נורמה ויש חוקיות ואני אוסיף ואומר: יש סכנות ומידת הסכנות, יש שיקול דעת, יש טעם וישנם עוד המון דברים שאתה בחרת לערבב את כולם בסופו של יום בגלל איך שאתה חושב ורואה את הדברים.

אתה כבר קבעת כי אדם שעושה קעקוע הינו אדם מפוקפק שבטח גם לוקח סמים. וזה נורמה עבורך? זה לא הזוי עבורך? אם זו לא הייתה כוונתך אזי תגובתך הקודמת הייתה מיותרת, הלא כך?

כן אני לא ילד. אני בן 33 אב ל-2, הילדה הגדולה בת 10. ואני עדיין לא רואה איך אפשר לומר בנושא קעקוע שישנו ערכים שנוגעים לכולם. ישנם דברים כפי שציינתי בתגובתי שעבורי מאוד מדוייקת ונכונה שהם לפי ראות המתבונן. עבור דתיים קעקוקע זה בהחלט כלל בל יעבור. תגיד.. אתה שומר מגע? כי לדתיים מי שלא שומר מגע הוא מחוץ לנורמה, הוא הזוי.

השורה התחתונה, כל עוד אתה לא עובר על החוק, שהחוקים, כללים שיצרו נורמה מסויימת הם אלו היחידים הנקראים ערכים וכללי התנהגות "שנוגעים לכולם" כפי שציינת. למרות שבתי הכלא מלאי אדם שטוענים אחרת.

אדם, כל עוד לא מזיק לעצמו וסביבתו קובע עבורו את הנורמה שלו. וזה זכותו המלאה. אתה מצידך מוזמן לבוא ולהביע את דעתך ולמה הנורמה שלך שונה. לכפות, לבוא בטענות וכל מה שעשית בתגובתך היא בהחלט לא הנורמה שלי והזויה לדעתי.

אגב, לפי כמה שנים אכלתי חרגול עם שוקלד. עבורך זה לא נורמה ואני פשוט דוחה! עבור מליוני מרוקאים זה מעדן. לך תבין....
תמונה
עצבני? Uberים לפנים.................... ונרגעים XD
.Belphegor blog - 'click' for support, Thanks
מנהל האתר
סמל אישי של המשתמש
Belphegor
מנהל האתר

שם פרטי: עוזי

מספר שנות החברותמספר שנות החברות

הודעהעל ידי מתן-אל » 18 יולי 2010, 10:38

הקצנתי בכוונה עם ההשוואה לסמים כי לא אהבתי את המשפט "שכל אחד רשאי לקבוע נורמה לעצמו לפי ראות עיניו" הרי סמים לא מזיקים למישהו אחר,הם מזיקים לאותו בן אדם בלבד אז למה שיהיה אכפת לנו? לכן תסכים איתי שהמשפט הזה ממש לא במקום, במקרה של קעקוע ספציפית אם מדובר בבן אדם מבוגר הנושא באמת לא רלוונטי,למרות שאני עדיין לא בעד אבל בסדר מי אני באמת שיטיף למישהו מבוגר שאני לא מכיר ועוד דרך אתר אינטרנט...
אבל אם הוא היה בן 16 התגובות תמיכה באמת לא היו לעניין וגם אם התגובה שלי היתה "מעצבנת" היא היתה נדרשת כאן.

ולגבי החרגולים זה לא נשמע לי הזוי, אמרו לי שזה דווקא טעים אבל התבלבלת זה לא מנהג של המרוקאים אלא של התימנים וזה לא חרגול זה משהו דומה לחרגול הם סתם קוראים לו חרגול כי הוא נראה כמו חרגול וחפרתי עם המילה חרגול
לוחם
סמל אישי של המשתמש
מתן-אל
לוחם

הודעהעל ידי Belphegor » 18 יולי 2010, 14:48

לא מסכים איתך. המשפט במקום. כל אחד קובע נורמה בסופו של יום, בין אם זה מוצא חן בעינייך ובין אם לא. אתה רוצה שאנחנו נעשה עכשיו רשימה ותראה כמה הנורמה שלך ושל כל אחד לידך היא שונה לחלוטין?
ובנוגע לסמים: גם אם אדם X לוקח סמים הוא משפיע על כל הסביבה.. א - גניבות. ב- בגללו ישנם סוחרים. ג- זמינות וקלות. ד- הפצת מחלות. ואני יכול להמשיך. ההשוואה\"הקצנה" פשוט לא במקום.

לא הבנתי את ההקשר בין הטפה לילד בן 16 או למישהו בן 18... מה זה "אם"? אם אם... אם הוא היה עושה קעקוע של הפועל ת"א על המצח ויושב בשער של מכבי ת"א (שונא כדורגל איכסה). מזה אם? אם היינו באם, אזי תגובתך הייתה אחרת ותגובתי אולי הייתה אחרת ואני בטח לא עכשיו ינתב את תגובתיי לפי "אם". אתה חופר על חרגול ואני חופר על אם. מי ניצח? האם או החרגול? לדעתי האם.. כמעט ודאי שהאם. מישהו מוכן לשפוט ולומר אם האם ניצח או החרגול? בבקשה תגידו אם. :lol:

בשורה התחתונה, לא משנה הגיל שלו ולא משנה שלך, לא משנה אם זה דרך האינטרנט ולא משנה כלום. לך אין הזכות להטיף, לחנך, לקבוע ולהחליט מה נכון עבור אדם אחר רק כי אתה בחרת ש-לך זה טוב.
יש לך את הזכות להביע דיעה. להגיד למה אתה חושב כך בצורה יפה ומכובדת. כי להצתדק זה נחמד אבל לא מועיל כלל. במיוחד כשאתה צודק ואין מי שיצדיק אותך.

אגב, אני לא נגדך. יש לי קעקוע - מיותר. אם הוא היה פותח דיון ואומר אני הולך לעשות קעקוע כזה תגובתיי היו אחרות אבל מה יעזור עכשיו? לא מיותר?

בנוגע למרוקאים, לא "התבלבלתי". חמי מרוקאי וזה מה שהם אכלו כמעדן במרוקו. יכול להיות שהתמנים אוכלים כזה \ דומה לא יודע. גם הסינים אוכלים את זה על שיפוד (טוב נו מה חדש). יש כאלה שגם מגדלים את זה כחיית מחמד (סינים)
תמונה
עצבני? Uberים לפנים.................... ונרגעים XD
.Belphegor blog - 'click' for support, Thanks
מנהל האתר
סמל אישי של המשתמש
Belphegor
מנהל האתר

שם פרטי: עוזי

הודעהעל ידי FallenOne » 18 יולי 2010, 16:45

טוב, סינים הם לא דוגמא לשום דבר :lol:
ברשותכם, העברתי את הדיון הזה למקום הגיוני יותר.

עריכה: Skiper, אתה פשוט חייב לפרסם את הקעקוע שלך בפורום הרישמי של דיאבלו 3,
אנשים שם ישתגעו לגמרי. וגם בדיוק לאחרונה נפתח דיון חדש בנושא, ומישהו שם שואל האם לעשות קעקוע של דיאבלו.
http://forums.battle.net/thread.html?to ... 3&sid=3000
דיאבלו 3 הקהילה הישראלית.

Diablo III is more. More action, more death, more skills, more colour, more story, more beauty, more top-down, click-hungry, loot-happy, fast-paced, over-the-top,
randomly-generated, fantasy-horror slaughter - Eurogamer
מנהל האתר
סמל אישי של המשתמש
FallenOne
מנהל האתר

הקודם

חזור אל פונדק הלוחמים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

מי מחובר

כרגע מחובר רק משתמש אחד :: אין רשומים, אורח אחד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד ;

סטטיסטיקות

סה"כ תגובות 26 הודעות • סה"כ נושאים 1264 נושאים בסך הכל • סה"כ רשומים 810 משתמשים בסך הכל •
המשתמש החדש ביותר exsilebizz
מספר הגולשים הרב ביותר אי-פעם הוא 111 ב 21 אוגוסט 2008, 22:49
חברים אשר חוגגים ימי הולדת ב- 30 ימים הבאים: ComboMan (17)