דיאבלו 3 כללי

לקראת בליזקון 2009, האתר Diii.net רוצה את שאלותיכם !

כל מה שקשור לדיאבלו 3

מנהל: ס.מנהל ראשי

לקראת בליזקון 2009, האתר Diii.net רוצה את שאלותיכם !

הודעהעל ידי FallenOne » 11 אוגוסט 2009, 20:38

אתרי המעריצים לסדרת דיאבלו מגיעים לבליזקון 2009 בתור עיתונות שתסקר את האירוע, שם תהיה להם הזדמנות להיפגש עם ג'יי ווילסון ומספר נוסף של מפתחים בצוות שעובד על דיאבלו 3, והם רוצים את השאלות הכי טובות שלכם שתוכלו להעלות בדעתכם בכדי לשאול את המפתחים. Medievaldragon פתח נושא בפורום הרישמי של דיאבלו 3 בשביל מקסימום חשיפה.

אם ברצונכם לפרסם שאלה, המשיכו לקישור הבא בפורומים הרשמיים - http://forums.battle.net/thread.html?to ... 9&sid=3000

אם האנגלית שלכם לא בשמיים, או אם סתם נפלה עליכם עצלות, תישאלו שאלות כאן אצלנו ואני אפרסם אותם שם. עדיף באנגלית, אפשר בעברית ואני אתרגם על הדרך. לכל מי שמעוניין, בבקשה לפרסם שאלות מעניינות, מובנות, והגיוניות... כאלו שסביר להניח שגם ירצו לענות עליהם. תזכרו שבבליזארד בדר"כ לא עונים על שאלות שקשורות לעלילה. אז קדימה, תרביצו.
דיאבלו 3 הקהילה הישראלית.

Diablo III is more. More action, more death, more skills, more colour, more story, more beauty, more top-down, click-hungry, loot-happy, fast-paced, over-the-top,
randomly-generated, fantasy-horror slaughter - Eurogamer
מנהל האתר
סמל אישי של המשתמש
FallenOne
מנהל האתר

מספר שנות החברותמספר שנות החברות

Re: לקראת בליזקון 2009, האתר Diii.net רוצה את שאלותיכם !

הודעהעל ידי אדי » 12 אוגוסט 2009, 12:45

אני רק רשום באתר ולא נכנס הרבה אבל יש לי שאלה ( עם תוכלו לתרגם אותה לאנגלית בישבילי )
האם דיאבלו קרוב לסיום או שאין למה לחכות בשנה הקרובה ?
איכר
סמל אישי של המשתמש
אדי
איכר

הודעהעל ידי FallenOne » 12 אוגוסט 2009, 13:36

השאלה שלך תצטרך ניסוח מחדש בלי קשר לתירגום, אני אעשה זאת כמובן.
השאלה עצמה כללית מידי, "המשחק ייצא כשהוא יהיה מוכן", זו תשובה טיפוסית של בליזארד לשאלות כאלה.
דיאבלו 3 הקהילה הישראלית.

Diablo III is more. More action, more death, more skills, more colour, more story, more beauty, more top-down, click-hungry, loot-happy, fast-paced, over-the-top,
randomly-generated, fantasy-horror slaughter - Eurogamer
מנהל האתר
סמל אישי של המשתמש
FallenOne
מנהל האתר

מספר שנות החברותמספר שנות החברות

הודעהעל ידי Romak » 12 אוגוסט 2009, 15:04

זה נכון שאחת הבעיות היא שצריך למצוא שאלות שהם גם ענייניות ומסקרנות וגם כאלו שבליזארד הולכים לענות עליהם.
זה מאוד מסקרן לדעת "מה הן שתי הדמויות האחרונות", או "מתי יצא דיאבלו 3" אבל אלו לא באמת שאלות שבליזארד יתנו עליהן תשובה מספקת.

אני זוכר את הפאנל שהיה ב-WWI האחרון. בסוף הגיע זמן השאלות והרבה מהשאלות היו נראות 'מבוזבזות' בגלל שהתשובה עליהם לא הייתה מספקת. היה אחד ששאל אם הולך להיות שלב פרות סודי ואשכרה ציפה לתשובה של 'כן' או 'לא'...
ס.מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש
Romak
ס.מנהל ראשי

שם פרטי: נדב

חזור אל דיאבלו 3 כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: MSNbot Media ואורח אחד

מי מחובר

בסך הכל יש 2 משתמשים מחוברים :: אחד רשום, אורח אחד
משתמשים הגולשים בפורום זה: MSNbot Media ואורח אחד ;

סטטיסטיקות

סה"כ תגובות 4 הודעות • סה"כ נושאים 1269 נושאים בסך הכל • סה"כ רשומים 810 משתמשים בסך הכל •
המשתמש החדש ביותר exsilebizz
מספר הגולשים הרב ביותר אי-פעם הוא 111 ב 21 אוגוסט 2008, 22:49
חברים אשר חוגגים ימי הולדת ב- 30 ימים הבאים: ComboMan (17)