עמוד ראשי דיאבלו 3 Wizard

Wizard

רקע - דמות המכשף

כל מה שקשור לדמות ה- Wizard

מנהל: ס.מנהל ראשי

רקע - דמות המכשף

הודעהעל ידי Death_Point » 11 אוקטובר 2008, 00:48

מרשימותיו של עבד אל-הזיר (Abd al-Hazir)

מכשף - Wizard

תמונה

להיות חייב לחוסר הסבלנות שלי עבור אלו אשר היו משתמשים בקסם כלפי הסוף הנבזה שלהם, רבים שיערו שאני מתנגד לתרגול של אומנות הכישוף ברמה הפילוסופית. שום דבר לא יכול היה להיות רחוק יותר מן האמת. המחלוקת שלי היא עם אלו, המכשפים אשר משחררים את המסורת העתיקה וההוראה - הוראה אשר הושחזה למעלה מאלף שנה במטרה לשמור כבוד לסמכות ולשלטון החוק.

לאחרונה הנוער של קלדיום (Caldeum) נפל קרבן לסיפורים המופרחים והמוגזמים של מכשף עבריין. זה נכון, השתמשתי המושג הגס, מכשף (Wizard), לא קוסם (Sorcerer, יכול להחשב גם כמכשף בתרגום לעברית). זה נראה שאפילו תואר הכבוד של אחד המשתמש בקסם בצורה מתורבתת הוא מגביל מידי לאדם הזה שעלה לגדולה. דרך הקשרים שלי במקום ישארי (Yshari) הקדוש של שבט הקוסמים, אני אחד מהבודדים אשר באמת יודע את האמת מאחורי השמועות אשר עוברות ברחובות בימים אלו לגבי "עושת הצרות" הזו אשר מתהדרת בכוח שלה בחוסר התחשבות.

המכשפת הזו נשלחה הנה במטרה לבזבז את השנים ההתפתחותיים שלה תחת חסת הקוסמים הטובים ביותר בעולם. ובכן, זה נראה כאילו הם שכחו ללמד את המכשפת שלנו נימוסים על מקום הלידה שלה, באי של איקסנסאי (Xiansai), אשר היא הייתה תלמידה גסת רוח ולא משתפת פעולה מההתחלה. במקור תחת ההדרכה של שבט הקוסמים "זאן אסו" (Zann Esu), היא בסופו של דבר הועברה אל ה- Vizjereis בתקווה שהמשמעת הקפדנית והקשוחה שלהם תשבור את הרוח הקיצונית שלה. עם זאת אפילו מורי Vizjereis המכובדים לא הצליחו לרסן אותה. היא המשיכה בזה אחר זה להתפס כשהיא עוסקת בקסמים מסוכנים ואסורים, , תוך כדי זלזול בתוצאות העלולות להגרם, ולנזק אשר יכלה לגרום לעצמה או לאלו הסובבים אותה.

עם זאת שאין אמת לסיפורי המעשייה שהיא באמת הסתכנה אל תוך העומקים הידועים לשמצה של סנקטום (Sanctum), היא נתפסה במחסנים הקדומים, היכן שכל הכישופים המסוכנים מוחזקים, לביטחון העם והציבור. כאשר התעמתה עם הקוסם הגדול של Vizjerei העונה לשם Valthek והתבקשה לתת דין וחשבון, היא בחוצפתה תקפה אותו במקום להתמודד מול העונש אשר היא ראויה לו עקב המעשים שלה. סיפורים מוגזמים על הקרב כבר מנופחים והופכים לבדויים על ידי הנוער המרדני של העיר שלנו, אבל מספיק לומר שהיא לא גברה על הקוסם החזק ביותר של ישארי (Yshari), בקרב יחידים מכובד. הפרטים על ההתקלות נשארו לא ברורים, כפי ש- Valthek עדיין לא שב להכרה, אבל זה אומת על ידי מספר מקורות אמינים שהיא פעלה בצורה של הולכת שולל ורמאות, להבאת האיש הגדול למטה. בנוסף נאמר לי בוודאות שהנזק המקיף שנגרם לרכוש היה בעיקר כתוצאה מכשרון הקסם הגדול של Valthek, ולא של המכשפת. לגבי היכן היא נמצאת כיום, אף אחד לא יודע בוודאות, עקב זה שהיא נמלטה מהעיר מיידית לאחר ההתקלות.

זה לא המטרה שלי להזהיר, אבל אני מוצא את המצב הזה די מציק. עכשיו יש לנו מכשפת מרדנית, צעירה ובלתי מנוסה, אשר נודדת בעולם תוך כדי שהיא משחקת בקסמים רבי העוצמה שלה שאותם היא לא מבינה. אלו החכמים ממך או ממני, הבינו לפני הרבה זמן שחלק מסויים מבתי הספר ללימוד כשפים היו יותר מידי מסוכנים ואסרו על קיומם. הם אלו אותם קסמים שהמכשפת הזו מנסה לחקור - כשפים וקסמים אשר במרכזם לתפעל את הכוחות הראשוניים אשר מהם המציאות בנוייה. תארו לכם, נערה עקשנית בת 19, אשר באפשרותה לשחק עם הזמן כרצונה! המחשבה היא מפחידה. זו התקווה הכנה שלי, שהמכשפת בעלת הסגנון הייחודי הזו, תבחר לא לחזור לקלדיום לעולם.
נערך לאחרונה על ידי Death_Point בתאריך 11 אוקטובר 2008, 00:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
לוחם מתקדם
סמל אישי של המשתמש
Death_Point
לוחם מתקדם

חזור אל Wizard

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

מי מחובר

כרגע מחובר רק משתמש אחד :: אין רשומים, אורח אחד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד ;

סטטיסטיקות

סה"כ תגובות הודעה אחת • סה"כ נושאים 1264 נושאים בסך הכל • סה"כ רשומים 810 משתמשים בסך הכל •
המשתמש החדש ביותר exsilebizz
מספר הגולשים הרב ביותר אי-פעם הוא 111 ב 21 אוגוסט 2008, 22:49
חברים אשר חוגגים ימי הולדת ב- 30 ימים הבאים: ComboMan (17)